На Івано-Франківщині вже є перші жертви повені

За інформацією ТРК «Вежа», на Івано-Франківщину прибув Міністр МНС Володимир Шандра з оперативною групою Міністерства.

В інтерв’ю журналістам він сказав, що доповість в Уряд про надзвичайну ситуацію, яка склалась на Прикарпатті та ініціюватиме створення державної комісії, котра буде слідкувати і допомагати затопленим районам.

Найбільше постраждали від повені: Богородчанський район – 25 населених пунктів без електропостачання, Верховинський – 26, Калуський – 35, Коломийський – 34, Косівський – 11, Тисменицький – 13, Снятинський –15 і Тлумацький – 13.

Евакуйовано 700 людей, 24 мости пошкоджено. В Долинському районі без світла 18 населених пунктів (повністю знеструмлено Болехів, частково Долину), на Надвірнянщині – 21 населений пункт, на Рожнятівщині – 21 населений пункт (водою змило 6 високовольтних опор). Двоє людей загинуло.

Складною є ситуація в Івано-Франківську, тут через розлив ріки Бистриця Солотвинська затоплено будинки та господарські приміщення в районі вулиці Целевича.

У зв’язку з аварійністю мосту на Пасічну рух ним перекрито. Через відключення двох приєднань без електропостачання залишається вся права частина мікрорайону Пасічна. Немає електропостачання в районі вулиць Нова, Надвірнянська та Кисилевська.
old_editor, 25.07.2008 17:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини