Новий керівник Верховинської РДА Петро Кермощук шукатиме інвесторів та опікуватиметься багатодітними сім'ями

Як повідомляє прес-служба голови ІФ ОДА, 22 липня Микола Палійчук представив працівникам РДА, керівникам підприємств та органів місцевого самоврядування, громадському й партійному активові району новопризначеного голову Верховинського району — Петра Кермощука.

Як зазначив у розмові з журналістами Петро Кермощук, значних кадрових змін у РДА він робити не буде і буде надавати перевагу верховинцям: «Що стосується нових облич, то я не думаю приводити на посади в райдержадміністрацію людей з інших регіонів, я знаю що на Верховинщини є достатньо розумних людей».

Основними напрямами своєї роботи Петро Кермощук бачить розвиток туризму у районі, відновлення інфраструктури та залучення для цього інвесторів.

Під час призначення губернатор області доручив Петру Кермощуку протягом двох тижнів сформувати свою команду, відвідати усі соціальні об’єкти району — дитячі садки, школи, лікарні, фапи, сільські клуби, вивчити їх найгостріші проблеми. Також новому керівництву доручено здійснювати підтримку багатодітних та малозабезпечених родин, що проживають в районі.

Як повідомляла IA MALAKAVA раніше, згідно Розпорядження Президента України № 196/2008-рп, попередній голова Верховинської РДА Шумега Ігор Станіславович був звільнений з посади за неналежне виконання службових обов'язків.

Претензії до роботи п. Шумеги неодноразово висловлював голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук. Як зауважував Палійчук, зловживаннями Шумеги займаються правоохоронні органи.

Де знаходиться і чим займається Шумега, на сьогоднішній день наразі невідомо.

old_editor, 23.07.2008 20:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини