Впродовж минулої доби на Івано-Франківщині виникло 4 пожежі, одна людина загинула

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області впродовж минулої доби на Івано-Франківщині виникло 4 пожежі, одна людина загинула.

У ніч проти 4 липня вогонь спалахнув у одній із кімнат житлового будинку в селі Білі Ослави Надвірнянського району. Пожежею було знищено ліжко, пошкоджено частково стіни і підлоги в житловій кімнаті. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого 50-літнього власника помешкання. Причина пожежі встановлюється.

3 липня в обідню пору в одному із обійсть села Текуча Косівського району горіла стайня. Вогнем було пошкоджено покрівлю будівлі та знищено 1,5 т сіна. Причина пожежі встановлюється. Того ж дня близько 19-ої години мала місце пожежа у господарській будівлі і в селі Лісний Хлібичин Коломийського району. Вогнем було знищено господарську споруду. Причина пожежі встановлюється.

Вніч проти 4 липня в селі Старий Лисець Тисменицького району горіла господарська будівля. Вогнем було пошкоджено перекриття споруди та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на Івано-Франківщині виникла 641 пожежа, у вогні загинуло 57 осіб, з них одна малолітня дитина.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

За інформацією прес-служби Головного управління МНС
old_editor, 04.07.2008 14:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини