Протягом минулої доби розкрито 23 злочини, в тому числі 5 – за "гарячими слідами".

Протягом минулої доби в чергові частини міліції надійшла 21 заява і повідомлення про злочини, в тому числі випадок заподіяння тілесних ушкоджень, 3 крадіжки, факт незаконного заволодіння транспортним засобом. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 23 злочини, в тому числі 5 – за “гарячими слідами”. Два злочини задокументували співробітники підрозділів боротьби з економічною злочинністю. У сфері незаконного обігу наркотиків задокументовано п’ять злочинів.

Із заявою про крадіжку у Галицький райвідділ міліції звернувся житель району. З будинку чоловіка зникло чотири тисячі доларів. За підозрою у вчиненні злочину у поле зору правоохоронців потрапила колишня співмешканка заявника.

Тим часом у Рожнятівському райвідділі міліції за підозрою у вчиненні майнового посягання опинився 19-річний молодик. Останній, здійснюючи ремонтні роботи у квартирі, викрав заощадження власників.

Аналогічний злочин розкрили івано-франківські міліціонери. Оперативники затримали 31-річного раніше судимого тисменичанина, який викрав з чужого помешкання документи та банківську картку.

У вчиненні щонайменше трьох шахрайств підозрюється мешканець обласного центру. Як встановлено, молодик обманним шляхом заволодівав чужими мобільними телефонами.

Рожнятівські міліціонери з’ясовують мотиви та обставини, за яких 18-річний житель району заподіяв тілесні ушкодження одноліткові.

Посіви снодійного маку, що вирощувалися незаконно, виявлено у Коломийському та Надвірнянському районах.

Протягом минулої доби на автошляхах області зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди, в яких двоє людей загинуло та одна людина травмована.

Iнформацiя ЦЗГ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi

2.07.2008p.
old_editor, 03.07.2008 14:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини