Зіновій Шкутяк зустрічався з виборцями Донеччини

Як повідомляє Офіційний сайт Блоку НУНС, минулого тижня народний депутат України, заступник голови Народного Союзу "Наша Україна" Зіновій Шкутяк провів ряд зустрічей з виборцями Донецької області.

У Маріуполі, крім зустрічі з партійним активом міста, відбулася зустріч Шкутяка з активістами громадських організацій демократичного спрямування, зокрема "Просвіти", Союзу українок, ряду молодіжних організацій та представниками партійних організацій, що входять до складу Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" (НРУ, УНП, КУН).

У Жваво обговорювалися статистичні дані по Маріуполю, опубліковані у газеті "Приазовский рабочий" за 24 червня 2008 року, які, серед іншого, свідчать що за 5 місяців цього року у Маріуполі народилося 1663 людини, а померло 3419. За цей же час одружилося 836 пар, а розлучилося 845. Постійно по місту зростає заборгованість з виплати заробітної плати: якщо у квітні вона зросла на 5,4%, то у травні – на 9% і склала 6,03 млн.грн. Зрозуміло, що ці дані не можуть залишати байдужими представників демократичних сил, які чітко розуміють причини таких показників.

25 червня Зиновій Шкутяк зустрічався у Донецьку з керівниками районних партійних організацій та головами виконкомів. Увечері цього ж дня відбулася зустріч депутата з громадським активом Новоазовська. Під час візиту на Донеччину Зіновій Шкутяк прийняв понад 20 громадян з особистих питань.
old_editor, 04.07.2008 04:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини