Внаслідок ДТП в Богородчанах одна людина загинула і шестеро - травмовані

29 червня 2008 року близько 23 години в селищі Богородчани Івано-Франківської області трапилася дорожньо-транспортна пригода з участю працівника міліції, який перебував поза службою. Рухаючись на власному автомобілі в селищі Богородчани, водій не справився з керуванням, внаслідок чого автомашиною було травмовано людей. З метою безпеки громадян на той час дорога була перекрита з двох боків нарядами ДАІ, оскільки на площі відбувався концерт для молоді. При в’їзді на вулицю Шевченка, де стояв працівник ДАІ і перекривав рух транспорту, машина збила його, а далі здійснила наїзд на гурт людей. На місці ДТП загинула дівчина 1995 року народження, з травмами різного характеру в лікарню доставлені п’ятеро дівчат, а також інспектор дорожньо-патрульної служби відділення ДАІ з обслуговування Богородчанського району.

21-річного водія автомашини заарештовано, порушено кримінальну справу за ст.286 ч.2 КК України. Проводиться службове розслідування. У водія взято кров для проведення експертизи на вміст алкоголю.

У зв’язку з тим, що на деяких сайтах з’явилася перекручена і відверто неправдива інформація щодо обставин та кількості постраждалих, Центр зв’язків з громадськістю УМВС в області зауважує, що міліція жодним чином не приховує фактичних даних щодо обставин та наслідків ДТП. На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали тележурналісти, які отримали вичерпний і об’єктивний коментар керівництва УМВС в області.

ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області

30.06.2008p.

old_editor, 01.07.2008 14:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини