"Єдиний центр" виступає за збереження демократичної коаліції у ВР

Партія "Єдиний центр" виступає за збереження демократичної коаліції у Верховній Раді. Про це заявила на прес-конференції в Івано-Франківську народний депутат, член Президії партії "Єдиний центр" Леся Оробець, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми, "Єдиний центр", представники нашої політичної сили, будемо робити все, щоб коаліційна угода виконувалась і щоб, якщо є хоч найменша можливість, щоб ця коаліція працювала і була ефективною, ми докладемо таких зусиль", - сказала вона.

Л.Оробець пояснила, що протягом останнього тижня велись тривалі консультації з партнерами по коаліції. "На жаль, ні "Народна самооборона", ні БЮТ не можуть вплинути на тих двох, котрі покинули їхні лави", - зазначила вона. Нардеп сказала і про те, що обговорюються можливі переговори з Блоком Литвина. "Зараз, якщо чесно, обговорюється питання … певної зміни формату коаліції, як-то можливі переговори з партією Литвина", - повідомила Л.Оробець.

Вона висловила невпевненість у їх результаті. "Литвин уже заявив, що не буде латати нашу коаліцію, але не знаю, чим завершаться ці переговори", - сказала она. За її словами, сьогодні коаліція існує юридично, але практично - ні.
old_editor, 26.06.2008 18:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини