Весілля Тіни Кароль та Євгенія Огира. Вінчання в Печерській Лаврі та бенкет у центрі Києва

Співачка Тіна Кароль повінчалася зі своїм чоловіком і продюсером Євгенієм Огиром. Церемонія відбулася в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври, повідомляє газета "Сегодня".

До входу собору під'їхав кортеж із трьох машин: Тіна приїхала на "Jaguar", Євгеній - на "Lexus", охорона - на "Mitsubishi". Співачка була одягнена в сріблясто-бежеву сукню, яку, за словами PR-менеджера співачки, пошив український дизайнер.

Церемонія продовжувалася близько 40 хвилин, після чого перед нареченими виступив церковний хор. Молодята вийшли з церкви о 16:15, подякували всім присутнім у храмі, сіли в машину та поїхали.

Святкування знаменної події пройде в ресторані "Лео Клаб" в центрі Києва. Відзначити торжество тут коштує 200-300 дол з людини, а оренда самого ресторану обходиться як мінімум в 100 тис дол.

У меню ресторану є такі вишукані страви як Чорна тріска, маринована в соєвому соусі, зі спагеті з овочів, ароматизованих імбиром і гострим кокосовим супом (339 грн), Террін з фуа-гра з родзинками, інжиром, кедровими горіхами та фісташками, поданий з желе з Массандрової мадери (139 грн) та інше.

Що стосується списку запрошених, то пара вважає за краще тримати його в таємниці. Тим часом, відомо, що свято не обійдеться без відомого Юрія Горбунова. "Ми з дружиною поки не придумали що подарувати, напевно все-таки гроші", - розповів Горбунов. На питання про те, чи готує він молодятам творчий подарунок, відповів: "Але я ж не артист естради, хоча щось у дусі Танців можна буде й зробити!".

Серед гостей Огира і Кароль так само буде Алан Бадоєв - відомий режисер і кліпмейкер, який неодноразово працював над кліпами співачки.

А чета Лілії Подкопаєвої і Тимофія Нагорного готують в подарунок молодим ковбойські костюми.

У травні цього року Тіна Кароль дала перше інтерв'ю, в якому розповіла про своє весілля: "Список запрошених вже зараз складає 200 людей, замовлено дуже красивий ресторан у центрі Києва. Ескізи сукні ще в стадії обговорення, а ось з весільним тортом ми вже визначилися! Він буде семиярусним і з різними вензелями. Для своїх гостей ми готуємо безліч сюрпризів, серед яких, звичайно ж, будуть і музичні. Заспіваю й сама, правда, цього дня всі пісні присвячу лише одній людині - своєму коханому", - повідомила тоді Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера відразу ж після новорічних свят у січні цього року.
old_editor, 17.06.2008 01:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини