Руслан Князевич: Відсьогодні заполітизованість КС, сподіваюсь, кане в Лету

"Суспільство вкотре переконалося, що коаліція дієва, й усі міфи про її непрацездатність - від лукавого". Про це в інтерв’ю Офіційному сайту блоку заявив заступник голови фракції "Наша Україна – Народна Самооборона" Руслан Князевич, коментуючи приведення Верховною Радою до присяги трьох нових суддів Конституційного Суду. Зокрема, присягу склали Сергій Вдовіченко, Юрій Нікітін та Юрій Баулін.

"Сьогодні, нарешті, здійснилися прагнення української правої і політичної еліти. Ми отримали повний склад органу, який утворений з однією метою - аби поза політикою здійснювати конституційну юрисдикцію", – наголосив депутат.

"Так трапилося, що всю свою історію Конституційний суд був заполітизованим органом, його постійно "лихоманило" під впливом серйозних політичних перипетій. Я маю велике сподівання, що сьогодні ця неприємна сторінка для Конституційного суду перегорнута. Тому що, за квотою Президента, він доукомплектований людьми, далекими від політики, але які є фахівцями своєї справи", – запевнив Князевич.

old_editor, 04.06.2008 03:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини