Ярмарок вакансій на Калущині

28 травня 2008 року Калуським міськрайонним центром зайнятості в п/к «Мінерал» проведено ярмарок вакансій. Такі заходи в місті Калуші вже є традиційним і з кожним роком, в ньому все більш активно приймають участь, як громадяни так і роботодавці.

На даному заході свої вакансії представляли понад 30 роботодавців міста Калуша та Калуського району. Особливу зацікавленість громадян привернули вакансії таких підприємств, як: ТзОВ «Агентство, ЛУКОМ-А-Україна», ТОВ «Карпат Смоли», ТзОВ «Гостинний дім», ТзОВ «Данова», ВАТ «Карпатнафтобуд» та ПП «Еліте».

Ярмарок вакансій відвідало близько 1400 шукачів роботи, до їх уваги було запропоновано близько 70% вакансій робітничих професій.

Спеціалісти центру зайнятості допомагали відвідувачам в спілкуванні з роботодавцями. Шукачі роботи мали також можливість поспілкуватися з професійними консультантами центру зайнятості та отримати різноманітні консультації, в т.ч. і юридичні з питань зайнятості населення.

Серед відвідувачів була і молодь, перед якими ще стоїть проблема вибору професії. Вони мали змогу пройти тестування у фахівців центру зайнятості.

Спеціалістами відділу активної підтримки безробітних проводилось анкетування серед бажаючих щодо проходження стажування на виробництві під замовлення роботодавців та навчання з «Основ підприємницької діяльності» за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового соціального страхування України на випадок безробіття. Такий напрямок роботи служби зайнятості, зацікавив багато присутніх.

Станом на 30 травня 2008 року вже є інформація про працевлаштування 24 осіб на заявлені вакансії, а також розглядається питання щодо працевлаштування з 01 червня 2008 року та стажування на робочих місцях біля 16 осіб.

Джерело: Івано-Франківський регіональний центр зайнятості
old_editor, 02.06.2008 16:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини