В Івано-Франківську відбувся парад візочків

18 малюків разом з батьками взяли участь у параді візочків в Івано-Франківську. На один день учасники перетворили цей атрибут батьківства на дракона, ведмедика чи квітку.

Оксана Дудій, 5 канал: "На парад шикуйсь! Малюки з усього міста розташувавшись у салонах свої перших авто, поспішають на свято. Дитячі автівки належно вбрані. Прикрашені квітами, кольоровими кульками і стрічками. Усе готове для того аби візочок визнати найкращим".

На червоній доріжці - вишикувалися дитячі візочки. Кожен з них - втілення фантазії батьків. Першим на парад у візочку-кораблі завітав пірат Карибського моря - дворічний учасник - Нікіта. Ідея створити саме таку композицію виникла у мами Ірини Глущенко спонтанно. Майстрували цей сухопутний "корабель" усією сім'єю і впоралися за два тижні.

4-місячна Надійка приїхала у візочку, прибраному в національному стилі. Батьки своїм витвором задоволені. Над задумом довго не переймалися.

Своє вміння гарно вбирати коляски показали і юні учасниці змагань. Дівчатка зі своїми іграшковими візочками та улюбленими ляльками на рівні з дорослими змагалися за звання найвитонченішої.

Парад дитячих візочків відбувається у місті не вперше. Минулорічна спроба, кажуть організатори свята, виявилася вдалою та припала до душі родинам. І додають: це свято сім'ї, яке об'єднує маму, тата і їхню дитину.

Віталій Яворський, автор ідеї: "Хочеться довести, що парад візочків є кращим, ніж парад військової техніки. Діти у візочках означають добробут у державі".

Переможцем свята журі одностайно обрало візочок Нікіти. Решта учасників отримали в подарунок солодощі.

Оксана Дудій, Андрій Гаргара

5 канал
old_editor, 03.06.2008 01:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини