На Івано-Франківщині органи Пенсійного фонду контролюватимуть цільове використання коштів установами через спецпрограму

В Івано-Франківській області органи Пенсійного фонду запровадили програмне забезпечення (електронні таблиці) для перевірок використання коштів Фонду на підприємствах поштового зв’язку.

Як повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі Пенсійного фонду, в Україні це нова форма контролю цільового використання коштів установами, уповноваженими здійснювати виплату пенсій.

Прес-служба наголосила, що ініціатор і розробник цих таблиць  контрольно-ревізійний відділ (КРВ) Фонду в Івано-Франківській області  провів семінар-нараду з начальниками відділів виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів  головними бухгалтерами та спеціалістами органів Пенсійного фонду, на яких покладені обов’язки здійснювати контрольні заходи на підприємствах поштового зв’язку області.

Як зазначив начальник КРВ Богдан Марій на нараді, що проходила на базі ВАТ “Хутрофірма Тисмениця”, кінцевим результатом цього впровадження є спрощення способу проведення перевірки, економія часу та застереження можливості нецільового використання коштів Пенсійного фонду України.

Вцілому, за словами начальника головного управління Пенсійного фонду України в області Петра Данилюка, підвищення дієвості та ефективності державного фінансового контролю, посилення його профілактичної спрямованості зумовили в області стійку тенденцію до зміцнення фінансової дисципліни.

old_editor, 12.04.2008 10:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини