Туристичний потенціал Прикарпаття представили на міжнародній туристичній виставці UITT-2008

Івано-Франківщина взяла участь у ХIV Міжнародній виставці «Україна – подорожі та туризм» (UITT-2008), яка відбувалась 26-28 березня 2008 року в м. Київ у Міжнародному виставковому центрі.

Як повідомила репортера MALAKAVA прес-служба ІФ ОДА, експозиція області розміщувалась у двох павільйонах.

Один із них був присвячений офіційному відкриттю Року туризму і курортів в Україні та підготовці туристичної інфраструктури до футбольної першості Євро-2012.

Виставкові стенди демонстрували туристичні можливості для відпочинку у Карпатах: туристичні фірми, садиби сільського, зеленого туризму, туристично-інформаційні центри та ТК «Буковель».

Президент України Віктор Ющенко, який взяв участь у роботі виставки, високо оцінив досягнення Івано-Франківщини в контексті зростання обсягів кількості в'їзних туристів, надання туристичних послуг.

Головне управління туризму і культури ІФ ОДА відзначено спеціальним дипломом за професійність та активну роль у розвитку індустрії туризму в Україні.

UITT-2008 – провідна міжнародна туристична виставка. Ця престижна виставка знайомить учасників і відвідувачів з найновішими досягненнями у сфері туризму. У виставці UITT-2008 взяли участь практично всі лідери українського туристичного бізнесу, національні стенди понад 30 країн світу.

old_editor, 12.04.2008 10:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини