У Івано-Франківську фонд, рада і громадська організація мають намір «допомогти кожному» (ОНОВЛЕНО)

Благодійний фонд «ОБЕРІГ», студентська рада при міському голові Івано-Франківська, за участі «ЖІНОЧОЇ ГРОМАДИ» міста, планують провести благодійну акцію для дітей сиріт, інвалідів, людей похилого віку та онкохворих.

Як повідомив репортерові MALAKAVA представник студради, акція проходитиме з 3 квітня по 11 квітня 2008 року під назвою «Допоможи кожному».

За словами представника, в ході акції буде розповсюджено і надано різнопланову соціальну допомогу (одяг, взуття, речі повсякденного вжитку, засоби гігієни, продукти харчування, канцтовари, м’які іграшки).

«Долучитися до благодійної акції може кожен. Навіть незначна допомога з вашої сторони подарує дітям і старшим людям віру в самих себе і надію на краще життя», - повідомив представник.

За довідковою інформацією можна телефонувати за номером +380 (50) 663-01-32, чи звертатися за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 1; світлиця «ЖІНОЧОЇ ГРОМАДИ».

Як повідомляла MALAKAVA, раніше Благодійний Християнський Фонд «Солідарність» проводив збір вживаного одягу та вживаних побутових речей в рамках програми допомоги потребуючим мешканцям міста Івано-Франківська та області «Банк одягу».

old_editor, 12.04.2008 10:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини