У Яремчі громадські організації України займалися творенням позитивних змін у суспільстві

Протягом 18-19 березня 2008 року у місті Яремче Івано-Франківської області відбулась зустріч українських громадських та благодійних організацій – партнерів Фундації імені Стефана Баторія (Польща) в рамках програми «Громадянські ініціативи у Східній Європі».

Як повідомила редакції MALAKAVA виконавчий директор Благодійної громадської фундації ім. Короля Юрія (Івано-Франківськ) Оксана Грицуляк, учасники визначили здобутки та помилки в ході реалізації проектів, організації-партнери змогли обмінятись набутим досвідом.

Зустріч партнерів Фонду, які працюють з громадою шляхом надання малих грантів, зокрема, програми «Громадські ініціативи у Східній Європі» пройшла у форматі обговорення втілених проектів, відкритої дискусії на тему подальшої роботи в рамках програми.

Серед учасників, які прибули в місто Яремче, були представники Фонду імені Стефана Баторія – Агнешка Комаровська та Юлія Кірсанова, діяльність пов’язана із активізацією громади до вирішення різних соціальних проблем власними ініціативами.

Програма «Громадянські ініціативи у Східній Європі» працює в Україні протягом 4 років і має на меті сприяння становленню громадянського суспільства та підтримки демократичних змін в Україні.

Організатором зустрічі «Досвід партнерів програми «Громадянські ініціативи у Східній Європі». Реалізація програм з надання міні-грантів» виступила Благодійна фундація імені короля Юрія, яка вже третій рік працює в рамках програми.

Як повідомляла MALAKAVA, у 2007 – окрім цієї, діяла програма підтримки ініціатив екологічно-урбаністичного спрямування.

У 2006 році Фундацією імені короля Юрія за підтримки Фонду ім. С. Баторія були підтримані ініціативи спрямовані на покращення життя людей з особливими потребами.

old_editor, 12.04.2008 10:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини