Держслужбовці Рогатинщини перерахують свій одноденний заробіток для адресної допомоги дітям

У Рогатинському районі Івано-Франківської області держслужбовці та представники інтелігенції мають намір перерахувати свій одноденний заробіток на благочинні справи для надання адресної допомоги дітям в рамках ініційованої Президентом держави акції "Зігрій любов'ю дитину".

Про це репортерові MALAKAVA повідомили у прес-службі ІФ ОДА.

Відповідно до повідомлення, першими в районі виявили чуйність до проблем дітей працівники райдержадміністрації на загальних зборах трудового колективу 20 березня, під час яких вирішено одноденний заробіток перерахувати на благодійні цілі.

На підтримку акції висловилися також працівники 25 управлінь, відділів і структурних підрозділів РДА – освіти, культури та туризму, сільського господарства, фінансового управління і ін., а також ряду районних закладів і служб – центральної районної лікарні, відділення Пенсійного фонду України.

Крім того, у Рогатинському районі уточнено банк даних про багатодітні родини, дітей пільгових категорій.

Нагадаємо, Віктор Ющенко підписав указ № 1238/2007 Про Національну раду з питань благодійництва «Зігрій любов’ю дитину» від 20 грудня 2007 року з метою подальшого розвитку благодійної діяльності, зокрема щодо сприяння соціальному захисту дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, підтримці багатодітних сімей, інших категорій соціально незахищених верств населення.

Як повідомляла MALAKAVA, раніше Рогатинський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з Рогатинським територіальним центром обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян в рамках благодійної акції «Ти можеш їм допомогти» зібрали гуманітарну допомогу у вигляді 200 одиниць одягу.

old_editor, 12.04.2008 10:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини