«БУКОВЕЛЬ» ПЕРЕТВОРИВСЯ ІЗ ГІРСЬКОЛИЖНОГО У ВСЕСЕЗОННИЙ БАЛЬНЕОЛОГІЧНИЙ КУРОРТ

Гірськолижний курорт «Буковель» розширив спектр послуг та пропозицій для клієнтів.

Як повідомили репортерові MALAKAVA в адміністрації Курорту, «Буковель» позиціонуватиме себе на ринку вже не тільки як гірськолижний, але й як всезезонний бальнеологічний курорт із унікальними за своїми властивостями мінеральними водами, найсучаснішою медичною та діагностичною технікою, висококваліфікованими лікарями.

Вже у 2008 році «Буковель» зможе лікувати та оздоровлювати людей з проблемами опорно-рухового апарату, проблемами шлунково-кишкового тракту та сечовивідних шляхів.

Крім того, на курорті кожен бажаючий зможе пройти ряд косметологічних Wellness та SPA процедур (програми догляду за тілом), які сприятимуть покращенню загального стану організму, зовнішнього вигляду, а що головне, самопочуття та хорошого настрою.

Туристичний комплекс „Буковель” знаходиться біля підніжжя однойменної гори в селі Поляниця Яремчанської міської ради на висоті 920 м над рівнем моря за 30 км від м. Яремче, та за 110 км. від м. Івано-Франківська. Туристична зона, в якій розташований комплекс, є унікальною за своїми природнокліматичними умовами. Гори, що ніби обступили „Буковель” з усіх сторін, закривають його від холодних зимових вітрів.
old_editor, 12.04.2008 11:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини