Шевченко просить виборців повідомити поліцію про факти підкупу

Кандидат в народні депутаті на окрузі №87 Олександр Шевченко звернувся до виборців і попросив їх не приховувати факти підкупу.

«За наявною в нас інформацією, під час передвиборчої компанії в містах і села виборчого округу здійснювався масовий системний та організований підкуп виборців одним із провладних кандидатів.  В неофіційних розмовах виборці називають суми від 500 до 1000 гривень «за голос». Також відбувалася роздача продовольчих пакетів від провладного кандидата (про це є відеосвідчення в соцмережах). Зараз цей кандидат і його поплічники намагаються, як то кажуть, перекласти «з хворої голови на здорову», та звинувачують інших в тому, в чому винні самі», - написав Шевченко у Фейсбуці.

За його словами, підкуп виборців, скупка голосів – це зло і злочин, це ганебне явище, яке не повинно мати місця в нашому суспільстві.

«Тому прошу вас надати інформацію про такі факти в правоохоронні органи.  Я не звинувачую людей, які доведені до відчаю та ледве виживають від пенсії до пенсії, чи від зарплати до зарплати. Наша команда надасть вам юридичну підтримку та супровід. Але ті кандидати та особи з їх передвиборчих штабів, які займалися ганебною скупкою голосів, повинні бути покарані», - додав Шевченко.

Леся, 05.04.2021 16:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини