Шевченко заявив, що на Прикарпаття прилетіли нардепи, щоби фальсифікувати результати виборів

На Прикарпаття прилетіли 25 народних депутатів від провладної фракції «Слуга народу».

«Прилетіли для того, щоб фальсифікувати волевиявлення наших людей по виборах депутата Верховної Ради України у виборчому окрузі №87», - написав у Фейсбуці Олександр Шевченко, який вважає себе переможцем на виборах.

За його словам, всі вже знають результат виборів, у всіх учасників виборів є протоколи з мокрими печатками з всіх 117 виборчих дільниць.

«Вони у всіх ідентичні і свідчать про перемогу кандидата Олександра Шевченка з перевагою в 184 голоси над провладним кандидатом Василем Вірастюком. Але такий результат не влаштовує декого у владі. Всі спроби місцевої влади, штабу провладного кандидата, власними силами, тут на місці, спотворити результати виборів зазнали краху. Саме тому до нас прилетіли депутати з провладної фракції. Їх завдання – дотиснути і за будь-яку ціну, всупереч реальним результатам голосування, провести свого кандидата. Хочу нагадати всім фальсифікаторам – ваші дії не мають нічого спільного з заявленою позицією президента Володимира Зеленського про чесні вибори, про нову якість української політики. А крім того вони є кримінально карними діяннями та злочином перед Богом, Україною і українцями», - написав Шевченко.

Також він закликав мешканців округу 31 березня, прийти в Надвірній до будівлі ОВК, щоб «не дозволити вкрасти вибір людей та підтримати чесний підрахунок голосів».

Леся, 31.03.2021 07:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини