Міський голова заявив, що поки тариф на опалення та вартість проїзду піднімати не будуть

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що поки тариф на опалення піднімати не будуть, мова лише йде про бажання підприємства. Про це він написав на своїй особистій сторінці у Фейсбуці.

«Ніхто не піднімає тариф за тепло, бажання підприємства - це тільки бажання підприємства і в цьому опалювальному сезоні НКРЄ не встигне підняти ( нагадаю, що тариф на тепло встановлює державний ліцензіат, а не місто)! Хоча треба бути справедливим тариф на тепло залежить від ціни на газ! Тому і ростуть борги підприємства перед НАК Нафтогаз, бо підняття ціни на газ і різницю в тарифі ніхто не компенсує», - відзначив міський голова.

Також він додав, що в першому кварталі питання зростання вартості проїзду у комунальному транспорті також розглядати не будуть.

«Ніхто не піднімає ціну на проїзд! Бажання підприємства підняти ціну з 4 грн до 6 грн електронним квитком розумію! Тим паче студент оплачує 2 грн, пенсіонер і діти безкоштовно, але це поки що не на часі нехай обґрунтовують на громадських слуханнях і інших заходах! В першому кварталі точно це питання розглядати не будем! ( хоча розумію збитки підприємства через сидячі місця)», - додав Марцінків.

За його словами, зараз пішли атаки на владу, бо на сесію йде питання реорганізації Теплого Дому, де деякі люди забули, що це підприємство повинно надавати послуги, а не тільки збирати кошти.

«Більшість працівників готові працювати чесно і відповідально на користь мешканців, але дехто добре влаштувався і тому зараз пробує підняти хвилю! Це ще раз засвідчує, що робимо правильний крок - очиститись ніколи не пізно!» - відзначив міський голова.

Леся, 25.01.2021 07:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини