Компанія нетверезих чоловіків напала на правоохоронців, щоби «відбити» свого товариша по чарці

Сьогодні близько пів на третю години ночі, до працівників Муніципальної інспекції звернувся невідомий чоловік, який повідомив про групу молодиків в кількості п'ять осіб, які перевернули декілька турнікетів і копали МАФи підприємців на Вічевому Майдані. Окрім того, туди прибули працівники поліції охорони і повідомили про те, що в одному з МАФів спрацювала сигналізація.

В Муніципальній інспекції повідомляють, що спільно з працівниками поліції інспектори почали пошуки імовірних порушників, через кілька хвилин на вулиці Лесі Українки було виявлено групу з п'яти осіб в стані алкогольного сп'яніння.

«Під час бесіди молодики поводилися зухвало, вживали не нормативну лайку, погрожували працівникам. Раптом один з них спробував здійснити напад на працівника поліції, його зразу було затримано. Після чого вся компанія вирішила напасти на поліцейських, щоб "відбити товариша". Спільно з працівниками поліції інспектори затримали всіх порушників на місці. Але після цього вони не зупинилися. Затримані продовжували погрожувати, лаятися і чинити злісну непокору.  Всіх затриманих було доставлено до міського відділу поліції, на них було складено адміністративні матеріали. А працівники Муніципальної інспекції надали пояснення по даній ситуації», - сказано в повідомленні працівників Муніципальної інспекції на Фейсбуці.

Леся, 15.01.2021 08:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини