У кінці січня ми отримаємо нові платіжки за комуналку. І сума нас неприємно здивує - нардеп

Кожне нове засідання уряду підкидає нам новини, щоб ніхто не розслаблявся. Про це у Фейсбуці пише нардеп від Прикарпаття Оксана Савчук.

За її словами, цього разу мова йде про тарифи. Поки громади намагаються хоча б щось робити, щоб зменшити розмір тарифів на газ та електроенергію, центральна влада їх підвищує.

«У кінці січня ми отримаємо нові платіжки за комуналку. І сума нас неприємно здивує. За тарифом «Місячний» у січні кубічний метр газу буде коштувати 7,22 грн без вартості доставки. А це на 14% більше ніж минулого року. Хоча об’єктивних причин для збільшення тарифів немає. Це потягне за собою і подорожчання цін на електроенергію, а також на продукти та інші товари.

Під новорічну ялинку уряд скасував пільгові 100 кВт за 0,9 коп. Тепер цей тариф складатиме 1,68 грн. Безглуздий локдаун у січні і повна анархія кампаній, що займаються транспортуванням газу, призведуть до ще більшої соціальної напруги і фінансового тягаря для людей. Поки громади б’ють на сполох, уряд тим часом думає, як бути добрим до олігархів, а не кожного українця. Що далі?» - пише нардеп.

Леся, 08.01.2021 11:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини