З даними інсайдів, Зеленський відкличе свій законопроект по КС – Смолій

Україна блискавично опускається в глибоку політичну кризу і ситуація з КС, з антиконституційним законопроектом президента Володимира Зеленського - лише продемонстрували що ця криза вже поглинає всі сфери політичного та суспільного життя країни, про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Смолій.

За його словами, Зеленський перестає контролювати ситуацію, його ж депутати «монобільшості» не хочуть голосувати за законопроекти ОП розуміючи що карта «найвеличнішого» бита. Наразі вони можуть зібрати максимум 150-160 штиків, а жодне рішення просто не пройде.

«За даними інсайдів, Зеленський відкличе свій «законопроект», адже за нього ніхто не хоче голосувати. То й же Разумков показав своє «фе», а опозиційні сили чітко пояснили що законотворчість гаранта - юридичне сміття. Верховна Рада тріщить по швах, дострокові вибори стають все більше вагомою реальністю.  Найгірше від цього всього хаосу Україні і всім нам. Наша країна слабне, державні інституції знищуються, президент не може розібратися в трьох буквах, а п‘ята колона кремля потирає руки. От-от страва буде готова і ми знову опинимося на арені великого бою за свою країну», - відзначив Смолій.

Леся, 30.10.2020 14:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини