Страшний крок, котрий створить прецедент правового нігілізму - Луценко про розпуск КС

Законопроект президента Володимира  Зеленського– це 100% узурпація влади, перевищення владних повноважень., про це у Фейсбуці пише колишній нардеп Ігор Луценко.

За його словами, це точно це призведе до руйнування основ державності, а відтак і до погіршення перспектив боротьби з корупцією.

«Більше того, це – страшний крок, котрий створить прецедент правового нігілізму у діях ключових державних механізмів. Я закликаю нинішніх депутатів за це не голосувати. Не бійтеся купки галасливих лобістів – вони мають тільки віртуальні ботоферми у ФБ, їх вплив на виборців практично нульовий, ці люди – давні політичні лузери, котрі змушені зараз харчуватися іноземними замовленнями. Розборки між КСУ і президентом виборця мало хвилюють, значення нинішніх подій для електорату перебільшене», - пише Луценко.

Він вважає, що увесь негатив від рішення Конституційного суду можна без особливих зусиль прибрати ухваленням відповідних законопроектів, котрі будуть відповідати Конституції, це справа, при потребі, кількох днів роботи фахових людей. Але чомусь президент у якомусь припадку неадекватності вибрав і незаконне, і неефективне рішення.

Леся, 30.10.2020 09:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини