Наступного тижня у Франківську має повноцінно запрацювати початкова школа

Сьогодні в Івано-Франківську на вимогу депутатів міської ради було скликано позачергову сесію, на якій були заслухані думки представників батьківської громади і представників освіти та громадських організацій. Про це у Фейсбуці пише міський голова Руслан Марцінків.

За його словами, насамперед керуючись Конституцією України, Законами України про освіту депутати проголосували за відновлення навчання у закладах середньої освіти. Навіть попри карантин та «червону зону» у місті продовжиться поступове відновлення навчання та поетапне відкриття садочків та шкіл у Франківську.

«З 21 вересня повноцінно мають запрацювати садочки та початкові школи (1-4 класи), а з 28 вересня - всі інші заклади середньої освіти. Потрібно пам’ятати, що пандемія COVID-19 з нами ще надовго. Захворювання не скінчиться у всьому світі ще не скоро. Ми просто мусимо пристосуватись і навчитись жити в нових умовах і викликах 21 століття. Тому, з дотриманням всіх епідемічних заходів - освітній повноцінний процес пора відновити!» - пише Марцінків.

Леся, 15.09.2020 11:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини