Тимошенко заявив, що ймовірно знайшов скарб, проте його насторожили дії співробітників СБУ

Колишній нардеп від Прикарпаття Юрій Тимошенко стверджує, що 15 років тому, перебуваючи в одному з сіл поблизу Березані Київської області, дізнався про те, де може знаходитися казна Київського Банку, яка пропала літом 1941року. Всі роки пошуків не давали результату. Проте нещодавно він все таки виявив місце можливого знаходження скарбу. Про це Тимошенко розповідає у Фейсбуці.

За його словами, він тиждень тому звернувся до одного знайомого ще по ВР працівника СБУ на ім‘я Сергій, щоб він влаштував йому зустріч з керівництвом. Тимошенко додав, що хотів би передати скарб державі.

За словами колишнього нардепа, йому призначили зустріч у Києві, зводили на каву, де працівник СБУ на ім’я Славік, начебто за дорученням голови, задав йому ряд запитань, а потім наказав їхати додому, мовляв, з ним пізніше зв’яжуться.

«Та не встиг я добратися ще до дому, як зранку і Сергій і Славік почали дзвонити до мене, що вони мовляв приїхали у район пошуку, і щоб я телефоном їх направив на точне місце, мовляв, щоб я не переживав, вони тільки хочуть подивитись, чи хто з чужих там вже не копає. Скидали різні світлини на вотсап і питали, чи саме то це місце, а я їх питав тільки, навіщо тратять час і їдуть без мене, якщо я готовий пальцем показати... Після цього вони самі вже жодного разу не дзвонили, а на мої дзвінки у відповідь починались різні «качелі», про нема часу, тощо», - написав Тимошенко.

У зв’язку із цими подіями, він цікавиться у президента та голови СБУ про те, чи їм доповідали про скарб.

«До всіх друзів, і особливо з комітету ВР , з протидії і запобігання корупції, закликати і особисто розпитати Голову СБУ, про можливість корупції і навіть державної зради у його відомстві», - додав політик.

 

Леся, 11.07.2020 19:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини