Через плівки Деркача у Франківську вимагають розірвати в міській раді коаліцію «Свободи» з БПП

Деякі депутаті Івано-Франківської міської ради вимагають розірвати в міській раді коаліцію «Свободи» і БПП. Зокрема, про це повідомив у Фейсбуці депутат Володимир Олійник, який теж долучився до таких вимог.

«Вимагаємо в міській раді розірвати коаліцію Свободи із БПП (блок Порошенка-Путіна)! Ми знали, що Порошенко «торгує на крові», а також влаштовував схеми розкрадання армії з Свинарчуками. Проте в міській раді всі ці роки працює коаліція Свободи із БПП. Ми уже зверталися до Свободи під час візиту «Пороха»: «Чому «патріотична» Свобода не прийшла спитати Порошенка, чому розкрадається армія.
А вчора дізналися, що Порошенко в час коли «сини України» помирають за незалежність, дозволяє собі загравати з Путіним. Вимагаємо негайно скликати позачергову сесію і розірвати коаліцію Свободи і БПП (блоку Порошенка-Путіна)», - вимагають депутати.

Нагадаємо, нардеп Деркач опублікував аудіо, на якому люди, голоси яких схожі на голоси Порошенка та Путіна дружно розмовляють і жартують. При цьому нардеп Володимир Ар’єв заявив, що оприлюднене аудіо змонтували у Росії. Разом з тим Олександр Доній вважає, що таємні домовленості між Порошенком та Путіним були ще до президентських виборі.

 


Леся, 10.07.2020 10:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини