Гуцули збираються пішки йти до Києва. Хочуть відстояти свій район

У Верховині на позачерговій сесії районної ради вирішили зробити все для того, аби відстояти свій район. Зокрема, прийнято рішення провести виїзні сесії районної ради в Івано-Франківську та Києві. Про це у Фейсбуці пише місцевий журналіст Роман Клим.

«Прийнято ряд звернень із радикальними вимогами, провести виїзні сесії районної ради в Івано-Франківську і Києві, а також здійснити пішу ходу до столиці України з першочерговою вимогою до керівництва держави щодо збереження Верховинського району», - пише журналіст Клим.

Разом з тим Іван Мельничук каже, що уже пізно відстоювати район.

«Перше і єдине запитання до головуючого «Що ви збираєтеся зберігати?». У нас в районі вже немає відділу поліції, немає податкової ,тобто цілого відділу фіскальної служби, немає прокуратури, немає пенсійного відділу, і саме головне, немає лікарні. По суті немає нічого. Повноцінно залишилися працювати, лише адміністрація і районна рада. Шановні друзі, бити на сполох треба було тоді коли з району почали забирати відділ за відділом. Те що ви сьогодні зібрали людей, коли ми вже в Косівському районі, є ні що інше як пусті балачки. І ще раз наголошую, простим людям абсолютно одинаково, як буде називатися район, вже і так нема що зберігати», - пише Мельничук.

Леся, 04.07.2020 08:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини