Порошенко пообіцяв, що його команда не покине Прикарпаття в біді

Сьогодні народний депутат Петро Порошенко відвідав село Чорний Потік, щоб допомогти місцевій̆ громаді подолати наслідки повені.

За його словами, село опинилося відрізаним від цивілізації.

«Наша команда точно не покине Прикарпаття в біді, ми разом з українцями пліч-о-пліч долатимемо наслідки повені. Не дозволимо, щоб стихія чи бездіяльність влади руйнували життя українців: ані в Щасті, ані в Станиці Луганській, ані в Чорному Потоці», - відзначив Порошенко.

За його словами, частина села самостійно, без допомоги влади, відновила електропостачання. Половина села досі живе без світла.

«Учора наша команда передала один дизель-генератор, сьогодні ми привезли ще один. Вони потрібні, поки не протягнемо світло. Також ми привезли дві мотопомпи, допомогли зі спецтехнікою для ліквідації̈ наслідків стихійного лиха, щоб негайно почати відновлення шляхів до Чорного Потоку», - сказав Порошенко.

Він пообіцяв, що на засіданні погоджувальної̈ ради буде поставлене питання про негайне виділення коштів і зусиль, щоб відновити сполучення із Чорним Потоком і усіма селами на Прикарпатті, які все ще відрізані від світу внаслідок повені.

«Крім цього маємо терміново виділити фінансову допомогу тим, чиї будівлі були зруйновані під час повені — переселити чи відновити житло, надати першу фінансову підтримку», - додав Порошенко.

Леся, 28.06.2020 19:59



Вибір редакції

Найпопулярніші новини