Вчора у Франківську випала місячна норма дощу – Марцінків

У понеділок, 22 червня, в Івано-Франківську випала місячна норма дощу, про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«Вчора аварійно-рятувальні комунальні служби та всі сили і підрозділи оперативно були направлені та виїжджали на найпроблемніші місця. Загалом аварійні служби працюють в посиленому режимі. Створена мобільна бригада, що працює цілодобово. Здійснювалась евакуація людей та транспортних засобів. Але загалом по місту була ситуація контрольована, порівнюючи з областю», - говорить Марцінків.

За його словами, негода повалила дерева, спричинила до прориву каналізації.

«Надрічна - найбільш проблемна ділянка! Колектори наповнюються стоками... Цілу ніч рятувальники здійснювали відкачку. Вже зранку дороги були сухими і готовими до руху транспорту. Залишилась лише прочистка доріг від мулу та ін... Також важливим питанням залишається добудова камер для дощового колектору, як тільки погодні умови це дозволять. Також проблемні локації - Івасюка-Миколайчука, м-н Опришівці та інші підтоплені прибудинкові і підвальні приміщення , про які дзвонять та доповідають люди», - додав Марцінків.

Леся, 23.06.2020 09:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини