Легітимізація ворога і зрадника – Голобуцький про інтерв’ю Поклонської Гордону

Інтерв'ю журналіста Дмитра Гордона з депутатом російської Думи Наталією Поклонською насправді дуже дивно виглядало: якщо оцінювати запитання, то Гордон запросив Няшу, щоб показати всім ще раз, яка вона дурепа, пише у Фейсбуці політтехнолог Олексій Голобуцький.

«Тобто, всі питання були хоч і м'якими, але з чітко проукраїнської позиції. Відповіді - традиційно для Няші ідіотичні, там іншого і не передбачалось. Гордон вирішив міняти амплуа на політичного троля? Насправді ні. В ідіотизмі Няші (і в самому виборі саме такої, симпатичної і тупої фігури для явно "програмного" інтерв'ю зі зрадником) була цілком конкретна потреба. Це легітимізація ворога і зрадника - бо «Ну дивіться, вони ж неймовірно тупі, навіть симпатичні і значить - цілком собі безпечні», - пише експерт.

За його словами, Гордон долучився до телеканалів медведчуківського пулу в задачі заповнення українського інформаційного простору писками зрадників і ворогів як цілком прийнятних і звичних персонажів, місцями позитивних.

«Цілком може бути, що це і є початок прогнозованого мною "трансферту війни" через секвестр оборонного бюджету РФ: з війни збройної - до війни інформаційної. І тут нам майже немає чого протиставити агресору. Бо б'ють зсередини», - додав Голобуцький.

Леся, 12.05.2020 09:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини