На черкаських вулицях з’явилась техніка Нацгвардії, вщент набита бійцями – Коломієць (ВІДЕО)

У неділю, третього травня, на черкаських вулицях з‘явилась техніка Нацгвардії, вщент набита бійцями. Про це у Фейсбуці пише керівник муніципального інспекції Черкас Станіслав Коломієць.

«Одну з таких вантажівок я помітив біля мого будинку, і поцікавився у них, в зв‘язку з чим таке небачене раніше посилення? Відповіли, що «патрулюють». Агов! Я в Черкасах вже 7 місяців і КрАЗами мій район не патрулюють! Вам не залякати Черкаси! Приженіть хоч танки! Це місто вільних людей і справедливого порядку. Так було, є і буде», - пише у Фейсбуці Коломієць.

За словами, політолога Андрія Смолія, влада настільки злякалась одного міста, що готова відправляти туди навіть військових.

«Не на Донбас. Не на укріплення кордонів. Не до сепаратистів та російських сил, а просто на патрулювання одного міста. Відправте Нацгвардію до Тищенка, який досі не заплатив штраф. Перевірте заклади Києва та Одеси, які масово сьогодні порушують карантин. Але ні. Влада влаштовує чергове шоу», - відзначив політолог.

Нагадаємо, виконком Черкас прийняв рішення про поступовий вихід із карантину з першого травня. На міського голову Анатолія Бондаренка відкрили кримінальну справу за порушення постанови уряду.

Леся, 04.05.2020 10:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини