Капітуляція на російських умовах – Гай про визнання «ЛДНР» стороною «конфлікту»

В Мінську відбулася державна зрада, коли «ДНР» і «ЛНР» визнали стороною «конфлікту» на Донбасі, а Росію – посередником.

За словами військового Мирослава Гая, юридичного боку, згідно міжнародного права, мінські домовленості вважаються нікчемними, як ті, що підписувались під тиском. Тому, вони нам були вигідні для зупинення гарячої фази та вигравання часу. Чим, свого часу, і скористався п'ятий президент, відзначив він.

«Крім того мінські угоди не були ратифіковані парламентом, а закон по окупованим територіям мав запобіжник у вигляді примітки, що він вступить в силу тільки після виведення військ РФ. Проте, досвідчений дипломат Порошенко спромігся об'єднати світову спільноту і змусив ввести додаткові санкції проти РФ, що базувалися саме на мінських домовленостях. А Зеленський їх використовує для капітуляції та створення спільного з злочинцями органу, який впливатиме на політику країни, а українці та вбивці будуть сидіти не з різних боків переговорного столу, а з одного боку», - відзначив Гай.

Крім того, Росія тепер не вважатиметься стороною війни, а російська теза яка вилітає із слиною з рота Сивохи про "внутрішній конфлікт" набуває прямого доказу.

«Це капітуляція на російських умовах. Тепер, щоб узаконити всю цю зраду має бути задіяний Парламент і тут ми мусимо зробити все можливе, щоб зупинити злочин проти України», - відзначив Гай.

Леся, 13.03.2020 14:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини