Злив з російських джерел – політолог про програму «Схем»

Програма «Схем» про те, що під час відпустки президента Володимира Зеленського в Омані туди прилітав голова Радбезу РФ Микола Патрушев, це не розслідування, а злив. Про це у Фейсбуці пише політолог Петро Олещук.

«Досить подивитися матеріали "Схем", аби зрозуміти, що це саме "злив". При чому, явно вказується, що злив саме з російських джерел, які не можуть вважатися джерелом об'єктивної інформації.
"Докази", які при цьому надаються, виглядають дивно. Патрушев точно вилетів цього дня? Тобто, поїхав на надсекретну зустріч під власним ім'ям та ще й повідомив про це всіх? А, його ще не було в інформаційному просторі. Це взагалі найсмішніше. Наче він - зірка російського ТБ і найпублічніша особа. Тут Путін тижнями ніде не з'являється. Ну і найголовніше - ці тези теж не підтверджені документами», - пише Олещук.

Окрема тема, каже він, це легендарний літак, яким начебто прилетів до Оману Патрушев, а полетів звідти Зеленський.

«Залишимо поза увагою абсолютну незрозумілість смислу цієї схеми, яка більше нагадує анекдоти про Штірліца (ніщо у якому не видавало шпигуна - ні будьонівка, ні Орден Леніна)», - додав політолог.

Леся, 14.02.2020 12:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини