Президентом Зеленського зробили «плюси» і Коломойський. А тепер йому показують, хто «господар в хаті» - політик

СБУ проводить обшуки на телеканалі «1+1». За інформацією прес-служби СБУ вони здійснюються щодо конкретних осіб, за місцями можливого створення та зберігання ними аудіо файлів, отриманих у незаконний спосіб.


Разом з тим колишній нардеп Вікторія Сюмар звертає увагу на те, що обшуки на плюсах відбуваються напередодні двох вкрай важливих голосувань в Раді вже завтра: ринок землі і банківське законодавство, яке робить неможливим повернення Приватбанку.

«Ці законопроекти мають на меті розблокувати співпрацю з МВФ і отримати декілька мільярдів доларів, що вкрай важливо для влади, яка має хронічні недоотримання до бюджету. Не виключаю, що Ігор Коломойський хотів розміняти банківський законопроект на голосування наближених до нього депутатів по землі. Але Банкова вирішила сама диктувати умови, шукаючи докази під звинувачення в прослушці і монтаж записів прем’єра. Не думаю, що така ситуація Коломойському до вподоби, тим паче на фоні, коли два його одвічних конкуренти-олігархи за останні два дні отримали своїх людей на посади в уряді та Укрзалізниці... Іронія в тому, що Президентом Зеленського зробили «плюси». І Коломойський. А тепер йому показують, хто «господар в хаті», - пише у Фейсбуці Сюмар.

За її словами, чи погодиться він на таку «трактовку» ієрархії покажуть вже завтрашні голосування в Раді.

«У Коломойського точно є голоси все зірвати. Але це означатиме війну. І останнє. Обшуки в ЗМІ є тривожним сигналом, попри всі підтексти. Якщо можна з «плюсами», з усіма іншими можна і поготів... В країні Зеленського не існує «священних корів» типу журналістів, ЗМІ чи свободи слова», - відзначила Сюмар.

Леся, 05.02.2020 20:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини