Нинішня влада взяла повний курс на капітуляцію перед Росією – політолог про відставку Зеркаль

Команда президента Володимира Зеленського знищує міжнародну політику країни такими темпами, що не міг собі уявити найбільш фаховий політолог. Про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Смолій.

За його словами, з «беззубої» та нейтрально-байдужої до країни політики, влада перейшла до повної ліквідації дипломатії в України.

«Олена Зеркаль, заступниця міністра закордонних справ йде зі своєї посади після років боротьби у міжнародних судах. Десятки прецедентів, тисячі сторінок справ України проти Росії щодо незаконної анексії Криму та окупації Донбасу, сотні медійних приводів та активна підтримка України з боку світових лідерів: від Польщі до Великобританії. Тепер це все в трубу. В смітник», - пише Смолій.

Він вважає, що нинішня влада взяла повний курс на капітуляцію перед Росією жодних судів, оскаржень, санкцій, і не дай Бог заяв проти агресора бути не можу.

«Вже сьогодні європейські та російські ЗМІ говорять про те, що «документ» до підпису Зеленського та Путіна готовий. Пристайко готовий «до компромісів», а влада до здачі країни», - додав експерт.

Леся, 20.11.2019 09:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини