Цього завжди хотів Путін – Смолій про підозру Порошенкові

Схоже, що завдання №1 для влади стало знищення реальної опозиції, а оскільки зробити це не вдалося, то вже просто сьогодні вони вирішили закрити у в‘язниці п‘ятого Президента України Петра Порошенка. Про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Смолій.

За його словами, цього завжди хотів Кремль, цього хоче особисто Володимир Путін, тепер, просто перед Нормандською зустріччю це робить влада.

Державне бюро розслідування сьогодні підготувало підозру Порошенку і передало подання до Верховної Ради щодо зняття недоторканості заради подальшого взяття під варту.

«Знищити до нового року, зачистити Україну від тих, хто боровся за українське та європейське майбутнє, а головне - позбавити Україну майбутнього. Таке завдання стоїть перед проросійськими елементами в України. Правоохоронні органи почали працювати абсолютно в рамках цього московського плану. Узурпація влади привела до того, що суспільству намагаються закрити рота раз і назавжди. Сьогодні Порошенко, а завтра і весь народ може бути позбавленим права на свою думку та свою незалежність», - вважає Смолій.

Леся, 18.11.2019 11:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини