Іванчук не збирається фінансувати ремонт дороги, а допоможе лише порадами

Народний депутат Андрій Іванчук не збирається фінансувати ремонт дороги у Космачі на суму 175 млн. гривень, як обіцяв у розмові із президентом Володимиром Зеленським, який доручив йому відремонтувати дорогу і при цьому використати гроші не бюджетного походження.

На нараді під час перебування на Прикарпатті Зеленський відзначив, що дасть телефони Іванчука всім селянам, щоби вони йому телефонували, якщо він не дотримається обіцянки із ремонтом дороги.

Разом з тим, після наради Іванчук повідомив, що, ймовірно, президент хотів, лише використати його досвід і допомогти переможцю від «Слуги народу» на сусідньому виборчому окрузі правильно оформити документи, зробити проект і, відповідно, технічну документацію, щоб вирішити проблеми цього округу.

«Також дуже слушно було підняте запитання приватно-державного партнерства, що треба врегульовувати на державному рівні. Я вважаю, що це дуже правильна ініціатива Президента України залучати український бізнес до вирішення інфраструктурних проблем», - відзначив Іванчук.

Леся, 03.08.2019 09:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини