У «Слуги народу» буде своя більшість у парламенті, жодна інша парія не має «золотої акції» - політолог

Бренд тотально переміг по всіх мажоритарних округах, перемогти бренд змогли тільки ті люди, які мали величезні фінансові ресурси. Про це у Фейсбуці написав політолог Віктор Таран, коментуючи дані екзит-полів.

За його словами,  виборці не злякалися абсолютної більшості партії «Слуга народу» у парламенті нового скликання.

«Як і прогнозував, Слуга Народу матиме одноосібну більшість, яка нараховуватиме орієнтовно 230-240 депутатів Тепер їм ніхто не треба. Голос, Батьківщина та ЄС можуть засунути подалі свої «коаліційні угоди» і тези про «червоні лінії». Вони не мають не те що «золотої акції,» а навіть «бронзової» Натомість у хлопців тепер не має жодних червоних ліній чи бар’єрів. Вони нікому нічого не винні», - пише Таран.

За його словами, «Слуга народу» отримав карт-бланш на зміни країни.

«У ЗЕ не буде сильної єдиної опозиції. Занадто сильно посварені між собою Порошенко-Тимошенко-Вакарчук. І це поки найгірша новина. Гарна новина - фракція ЗЕ не буде цілісною, але ці проблеми фракція почне відчувати десь за пів року.  Підсумовуючи. ЗЕ отримав абсолютну одноосібну владу в країні. Така влада крутить голову і п’янить. Сподіваюся у нової Влади вистачить мудрості та відповідальності перед суспільством та країною. Якщо цього не станеться - країна зірветься в тартарари», - вважає політолог.

Леся, 22.07.2019 08:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини