Насалик викликав Фаворова на бій без правил

Директор компанії «Енергетичні ресурси України» Андрій Фаворов викликав міністра енергетики Ігоря Насалика на ринг побоксувати, той погодився.

«Я готовий зустрітися з Вами на рингу. Але давайте будемо чоловіками! Залиште свої білі комірці для інституту «благородних дєвіц». Викликаю Вас на «чоловічу розмову» - бій без правил. Ви ж самець, як пишуть ваші прихильники в коментарях, то ж у Вас достатньо тестостерону», - написав у Фейсбуці Насалик.

Він чекає від Фаворова відповіді протягом 48 годин.

«Тільки перед тим, як когось бити, треба розуміти за що. Отже, по-перше, чи несете Ви повну відповідальність за роботу «Укргазвидобування» з кінця 2016-го до лютого 2019-го та, зокрема, утилізацію тих 40 млрд грн , які ви здерли з допомого тарифів на газ ,під виглядом збільшення видобутку газу? По-друге, чи відстояли Ви свою честь після звинувачення Вас у корупції Вашим колегою Вітренком? Бо ж за честь битися лише з людиною, яка теж має честь…
Якщо з честю все гаразд, давайте переходити до справ. Сподіваюсь, досвід участі в боях без правил у Вас є, якщо ні – то ще маєте час. Заради чесних правил на газовому ринку, я також згадаю свої змагання з боїв без правил в Свірській дивізії ВДВ», - написав Насалик.

Леся, 24.06.2019 19:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини