В окрузі має перемогти кандидат від «Слуги народу». Шевченко розповів про погрози, які почав отримувати

Народний депутат від Прикарпаття, який прийматиме участь у парламентських виборах, на які йде шляхом само висування, заявив про погрози, які почав отримувати.

За його словами, в четвер, 13 червня, йому зателефонував власник франківської будівельної компанії «Мельник Груп Дівелопмент» Іван Мельник і призначив зустріч у парку Військових Ветеранів. Говорив, що має важливу розмову до депутата.

Шевченко каже, що на зустріч той прийшов разом із «бандитом Мирославом Кальяном, відомим в злочинних колах за прізвиськом «Патлатий». 

«Вони зразу ж почали погрожувати мені. Вимагати, щоб я не висувався до Верховної Ради України від міста Івано-Франківська, бо в окрузі, як вони казали, повинен перемогти юрист пана Мельника Олександр Богачов, якого вони намагаються висунути від партії «Слуга народу», - розповів Шевченко.

Нардеп каже, що Мельник і «Патлатий» кричали на нього та погрожували і йому, і його родині.

«Потім під виглядом працівника комунальних служб міста до нас підійшов чоловік і облив мене з відра брудом», - відзначив нардеп.

Він звернуся до правоохоронних органів із проханням дати оцінку таким діям та до президента Володимира Зеленського ретельніше добирати команду.

Леся, 14.06.2019 08:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини