Правий сектор проти повернення до влади екс-регіонала Тимочка

5 березня активісти «Правого сектору» спільно з громадою Франківщини провели акцію протесту проти призначення одіозного екс-регіонала Ігоря Тимочка на посаду заступника начальника обласного управління лісового та мисливського господарства, повідомляє прес-служба Правого сектору.

Там відзначають, за Тимочком тягнеться цілий шлейф правопорушень. Зокрема, коли екс-регіонал перебував на посаді голови ДП «Вигодське лісове господарство», його звинувачували у розкраданні майна цього підприємства, незаконному звільненні працівників та корупції.

Власними силами працівників Вигодського лісгоспу тоді вдалося витурити Ігоря Тимочка з посади керівника. Однак, на цьому історія не завершується. За допомогою спільників-регіоналів йому вдалося обійняти посаду заступника начальника Харківського управління лісового та мисливського господарства.

Наразі Ігор Тимочко намагається повернутися в Івано-Франківську область.

«Злочинці знову пориваються до влади, і це нас обурює. Ми не можемо допустити цього і звертаємося до начальника Івано-Франківського ОУЛМГ з проханням не призначати Ігоря Тимочка на будь-яку посаду в управлінні»,- зазначив Керівник Івано-Франківського обласного штабу НВР «Правий сектор» Андрій Дем’янчук.

Правосекторівці спільно з громадою передали начальнику Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Руслану Осташуку звернення з вимогою запобігти призначенню Тимочка на дану посаду.

Осередок НВР «Правий сектор» в Івано-Франківській області буде й надалі пильно стежити за ситуацією та готовий підтримувати протест у будь-якій його формі.

 

Леся, 06.03.2019 13:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини