Закон про комерційний облік прийняли на користь монополістів – Марцінків

Мешканці вулиці Сухомлинського 2А, корпус 3 не можуть домогтися, щоб їм встановили індивідуальні лічильники. 120 будинків підпали під «акцію» газової контори. «Акційно» їм встановили загальні лічильники на будинки. Про це у Фейсбуці пише міський голова Руслан Марцінків.

«Три роки тому програму встановлення індивідульних лічильників закрили.  Та відколи поставили загальний лічильник, всі оплачують за газ, не залежно від того, хто скільки використав. Проблема в тому, що суму кубометрів, яку використав будинок, ділять порівну на кількість квартир», - розповідає міський голова.

За його словами, люди кажуть, що згідні за свій кошт придбати собі індивідуальні лічильники, але щоб встановили їх їм безкоштовно.

«Коли я був депутатом Верховній Ради то намагався зупинити прийняття цього законопроекту про комерційний облік. Намагався тричі, оскільки знав, чим це може закінчиться. Переконаний, що закон прийняли на користь моніполістів. Саме вони у виграші від цією ситуації. Тепер всі витрати підприємств оплачують люди з загальними лічильниками. А хто подумає про людей?» - говорить міський голова.

Леся, 13.02.2019 08:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини