Команда Порошенка активно залучає до участі у виборчому процесі ветеранів правоохоронних органів – активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Провладні сили нині намагаються покрити Україну своєрідною «маркетинговою сіткою», намагаються залучаються для цього всі наявні ресурси. Практично повторюються сценарії виборів Леоніда Кучми 1999 року. Тоді політичний бренд «За Єдину Україну!» («За ЄдУ!» по-народному) перевершив всіх конкурентів Леоніда Даниловича – завдяки саме задіюванню адміністративних важелів впливу.

Перше, що було помічено, це те, що команда Порошенка активно залучає до участі у виборчому процесі ветеранів (пенсіонерів) правоохоронних органів. Їх залучають до участі в заходах, пов’язаних з візитом президента, там їх можна помітити в перших рядах «присутніх громадян». Президент чемно позує з ними для «селфі», найбільш активні «ветерани» присутні на заходах «вузького кола».

Деінде вони вже керують «приймальнями президента», отримуючи при цьому досить високу зарплату. Та головне їхнє «покликання» полягає у залучені на «сторону президенту» специфічного контингенту громадян, з котрими доводилося контактувати при службі в правоохоронних органах. Таким чином, формуються штати «агітаторів», членів виборчих комісій та спостерігачів – всі на платній основі. Це мінімум десяток-два на невелике село – та, якщо врахувати членів їх родин…200-300 голосів буде».

Леся, 15.01.2019 10:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини