У ДУК ПС заявляють, що командир другої роти Федьків не вбивав косулю

Командир другої окремої роти вогневої підтримки імені капітана Воловика ДУК ПС Микола Федьків (друг Астма)був на місці, де вбили косулю, про це повідомляє розповідає Михайло Ухман із відділу військової інформації та преси ДУК ПС.

При цьому він відзначає, що боєць косулю не вбивав і не може вважатися браконьєром.

«Сьогодні, представниками відповідних правоохоронних органів був проведений розтин вбитої косулі. Як виявилося, вона була застрелена з гладкоствольної зброї 12 калібру. У нашого бійця була зброя: карабін МКМ 07.2 7.62/39. З цього виходить, що це не боєць ДУК ПС стріляв у тваринку», - повідомляє Ухман.

Сам Федьків каже, взяв вбиту косулю, поклав у багажник машини і повіз її, щоб здати працівникам поліції, по дорозі його затримали.

У Правому секторі відзначають, що Федьків приїхав із фронту на Прикарпаття, аби відзначити Різдво. Не виключено, що йому повідомили про браконьєрів, тому він поїхав до лісу, правда, не повідомив про це побратимів.

Ухман повідомив, що проводиться внутрішнє розслідування ПС із приводу того, чому Федьків поїха у ліс на авто із номерами ДУК ПС і чому у машині був тепловізор.

Нагадаємо, у ніч з 12 на 13 січня єгерська служба  ТзОВ «Верховина ДС» затримала автомобіль, в якому була вбита косуля.

Леся, 14.01.2019 15:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини