Волонтер про заяву Турчинова щодо ЛГБТ: Така неадекватність - це просто страшно

Заява секретаря РНБО Олександра Турчинова заява про марксистсько-руськомірські ЛГБТ показала, що він знаходиться у полоні релігійних забобонів часів кам‘яного віку, про це у Фейсбуці пише волонтер Віталій Дейнега.

«Він вірить у те, що сказав. І судячи з того, що це написано публічно - він цього не соромиться і готовий боротися.  З урахуванням його посади така неадекватність - це просто страшно», - вважає волонтер.

За його словами, він знає представників і представниць ЛГБТ-спільноти, які воювали за Україну.

«Знаю багатьох, хто переїхав з окупованих територій, рятуючись від нетолерантних козачків, у яких Ісус на прапорі. Знаю багатьох які підтримували армію. І не знаю про жодного, який воював би на тій стороні чи підтримував їх.  Відношення до ЛГБТ - це частина нашого цивілізаційного вибору. Вибору між руським миром і Європою. Лишилося тільки визначитись з цінностями і за ними йти.
Те що сказав Турчинов - це і є чистий руський мір.  Відкрийте пошук і переконайтесь самі. Особливо рекомендую ролики про «50 видів геїв», «камери у шкільних туалетах» і, звичайно, про «спалювати серця», - пише волонтер.

Нагадаємо, Турчинов підтримав ініціативу Івано-Франківської обласної ради про підтримку сімейних цінностей та засудив ЛГБТ ідеологію.

Леся, 14.12.2018 09:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини