«Руський мір» не має нічого спільного з християнською вірою. Турчинов підтримав позицію Прикарпаття щодо захисту сімейних цінностей

Секретар РНБО Олександр Турчинов підтримав позицію депутатів Івано-Франківської обласної ради, що виступили на захист сімейних цінностей, на захист українських дітей від пропаганди збочень. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, аналогічні заяви підтримали більшість депутатів з 11 обласних та понад півсотні міських та районних рад.

«Впевнений, що з цією позицією можуть солідаризуватися всі представницькі органи місцевого самоврядування нашої країни. Водночас мене, м’яко кажучи, здивувала позиція урядової уповноваженої з питань гендерної політики, яка звернулася до Служби безпеки України з вимогою знайти і покарати ініціаторів рішень місцевих рад на захист сімейних цінностей.  Дуже сподіваюся, що неадекватну агресивну позицію урядової уповноваженої не поділяють більшість членів Кабінету Міністрів України», - пише Турчинов.

За його словами, щоб знайти прихильників і захисників сімейних цінностей, гендерним активістам не варто турбувати контррозвідку, адже це мільйони українців, що готові віддати життя за Україну, за свою родину, за своїх дітей і онуків.

«Навряд чи знайдеться така репресивна машина, що здатна зупинити всіх, хто збирається захищати свої сім’ї і дітей від бруду», - додав секретар РНБО.

За його словами, звинувачення в «совковості», в підтримці «русского мира» івано-франківських, рівненських, чернівецьких та депутатів багатьох інших місцевих рад - брудна спроба зганьбити і відібрати в українців їх історичне коріння - традиційну сім’ю, християнську віру, патріотизм та відповідальність, приписуючи ці невід’ємні якості нашої нації апологетам «русского мира».

«Русский мир» не має нічого спільного з християнською вірою, сімейними цінностями і патріотизмом. Він базується на цинічній брехні, агресії і жорстокості, рабській покірності, і на тотальному пропагандистському зомбуванні мас. Всі інші атрибути служать лише для маскування його хижого оскалу», - додав Турчинов.



Леся, 13.12.2018 09:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини