Є загроза, що пацюк загнаний у кут, піде ва-банк – військовий про чергову дезінформацію Росії

Російська Федерація на різних рівнях, від МЗС РФ до спікерів окупаційних адміністрацій на Донбасі, почала розповсюджувати дезінформацію про можливий наступ Збройних Сил України.

Це робиться не тільки для того, щоб виправдати підвезення, накопичення сил та засобів на кордоні з Україною, про це у Фейсбуці пише військовий Мирослав Гай.

«Річ у тім, що Росія звинувачує Україну ще й у підготовці теракту з використанням хімічної зброї. Нібито для того, що б оббрехати у цьому саму РФ і почати наступ. Зазвичай таку інформаційну операцію проводять спецслужби Росії саме тоді, коли вони самі хочуть провести бойову операцію чи теракт. Роби агресію чи злочин і вказуй на жертву, що вона сама агресор. Чорне то біле, війна це мир. Це старі методи гебні ще з часів Сталіна та Леніна», - пише Гай.

За його словами, Україні не потрібен теракт для наступу.

«Ми на своїх територіях маємо право відбивати агресію та деокуповувати свої землі воєнними методами, згідно міжнародного законодавства», - додав військовий.

За його словами, Росії потрібен теракт з кількох причин.

«Річ у тім, що найближчим часом РФ отримає другий пакет санкцій за використання Росією хімічної зброї в Солсбері та Сирії. Їх ще називають санкції з Пекла. Головна відповідь Путіна міжнародній спільноті на діяльність ГРУ в Великобританії була "всі так роблять". Саме тому в цьому місяці Росія провела чергову хімічну атаку в Сирії звинувативши в ній помірну мусульманську опозицію. Тепер черга України чи ще когось, коли не вдасться у нас. Мета, розмити уявлення світової спільноти про використання хімічної зброї у світі. Треба показати, що не сама тільки РФ є хімічним терористом. Що всі так роблять. Крім того, в Україні така операція несе ще одне важливу завдання. Отримати нове виправдання діям РФ в Україні. Це звичайно коли хтось повірить у таку маячню. Санкції з Пекла мають бути дуже потужними. Санкції за Азов те ж не за горами. Виплати за Крим також. Томос, швидкий рух України, Грузії, Македонії до НАТО... Росія, через недолуге керівництво Кремлівської Хунти, несе тотальні геополітичні, економічні, дипломатичні, фінансові втрати. І тепер є загроза, що пацюк загнаний у кут піде ва-банк», - вважає військовий.

 

Леся, 13.12.2018 16:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини