Нардеп від Прикарпаття закликав президента не провокувати Росію за допомогою військових-патріотів

Росія на сьогоднішній день це ворог, агресор і хамелеон, який, брешучи всьому світу про свої мирні наміри, готовий в будь-яку секунду розпочати великомасштабне вторгнення на нашу територію, говорить народний депутат від Прикарпаття Олександр Шевченко. Проте, за його словами, це не означає, що ворога треба провокувати.

«Чи означає це, що розуміючи і передбачаючи дії ворога на будь-яку провокацію, Президент має право використовувати наших військових, молодих і відданих своїй Батьківщині хлопців, ризикуючи їхнім життям і свободою заради страху програти вибори, втратити владу, і позбутися можливості і далі розкрадати і руйнувати Україну? Безумовно ні!  А чи повинен відповідати за такі дії перед судом і народом Головнокомандувач країни, який заради збереження свого крісла готовий привести війну в кожну оселю?! Безумовно так!» - заявив нардеп.

Він закликав президента більше не провокувати ворога і не підставляти під провокації військових.

«Раптом, Петре Олексійовичу, вам знову захочеться спробувати спровокувати ворога на агресивні дії, то я вас благаю, не підставляйте і не використовуйте наших хлопців, пожалійте їх і їхні сім`ї! 
Краще зберіть всіх своїх подєльників і поплічників, які разом з вами намагаються позбавити майбутнього Україну і українців, всі разом загрузіться на броньовані човники, які ваша Ленінська кузня в тридорога продає армії, і спробуйте самі вчинити те, на що ви готові відправити справжніх патріотів своєї держави!  І, пане Порошенко, якщо вам пощастить, то ми всім світом будемо боротися за ваше звільнення з полону, а якщо ж не пощастить, - то і так буває! Війна є війна! 
Перед тим як когось відправляти на смерть, пане Президенте, уявіть на їх місці себе і своїх близьких, і можливо це вас зупинить від подальшого гріха, який ви з легкістю брали на себе до цього!» - заявив Шевченко.

Леся, 29.11.2018 08:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини