Нардеп від Прикарпаття заявив, що Порошенко з часом відповідати перед судом як військовий злочинець

Народний депутат від Прикарпаття Олександр Шевченко звинуватив президента Петра Порошенка у тому, що він спровокував агресію Росії в Азовському морі, адже знав її неадекватність. Просто таким чином, заявив нардеп, президент втілив у життя давно розроблений план із приводу того, як йому із мізерними рейтингами залишитися при владі.

«Знаючи про неадекватність та агресивність дій російського агресора, використовуючи та ризикуючи життям наших моряків, Порошенко втілив в життя давно розроблений план по провокації та ескалації військового конфлікту напередодні виборів!» - відзначив нардеп.

Шевченко заявив, що після завершення президентського терміну із часом Порошенка будуть судити ще як і військового злочинця.

«Пане Порошенко, ви будете відповідати не тільки як грабіжник народу України, а і як військовий злочинець!  Щоби ви не робили, скільки б ще молодих українських військових ви б не вирішили використати в своїй брудній грі, які б військові стани і обмеження ви не намагалися вводити - вам вже всерівно нічого не допоможе!» - додав нардеп.


Леся, 26.11.2018 16:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини